Ut av komfortsonen..?

Æ tok en sjanse for noen dager siden, etter at jeg la ut dette Møysalbildet fikk jeg noen forspørler om kjøp av bilder. Tja.. hvis noen vil ha mine bilder på veggen, så må vel det kunne la seg gjøre. La inn bestilling på nettet og så kom nervene, hva om det ikke blir godt nok resultat..

Men i dag kom bildene og jeg henta dem, følelsen letta litt når jeg så resultatene. La ut et bilde på FB… Og da tok det av.. De nye eierne av bildene er kjempefornøyde, og det gleder en hobbyfotograf.. Kun kort tid fikk jeg bilde tilsendt hvor jeg ble beroliget med at bildet hadde funnet seg fint til rette…

 

 

 

10836640_1002968306386094_1800670015_n

Etter at jeg posta at bildene var ankommet på FB, har jeg fått inn mange bestillinger hvorav halvparten går inn i løpet av dagen.. Plutselig var det mye enklere og selge bilder… Det var jaggu ei dørstokkmil her også… Takk for alle gode tilbakemeldinger, det gir god motivasjon til og jakte på det perfekte bildet.. For det bildet har æ ikkje tatt enda..