Lading av batterier!!!! OBS.. OBS..

Som kanskje mange vet hadde det kunnet gått skikkelig galt like før jul på Melbu. Under lading av batteri til en hodelykt, eksploderte bateriet og tok fyr. Rask reaksjon reddet nok situasjonen men jeg fikk meg nok en tankevekker, jeg ladet ofte batteriene til lyktene vår om natten.

Nå er jeg hjemme og våken mens jeg lader! Jeg har anbefalt Arena sport og ta inn av de ladeposene som folk i RC miljøet har brukt i masse år, når de lader batteriene til de fjernstyrte leketøyene sine.

 

indexHer kan man legge batteriene inn i når man lader dem, slik at hvis uhellet skulle være ute vil konsekvensene bli mye mindre

Koster nesten ingenting og finnes i flere størrelser.

Hvis jeg skulle anbefale EN viktig ting i 2015, da vil dette være den tingen…

Hør med din nærmeste butikk om de har eller kan bestille en eller flere til deg, så kan du på en mye tryggere måte lade dine batterier…

SR

Comments are closed.