Dagens bilde 1.12.14

Flymetoothemoon

Fly me to the moon.

Fra sofaen så jeg plutselig at månen brøt over Møysalen, Jeg måtte løpe fort for og finne utstyret… Skjønte fort at stativ hadde jeg ikke tid til og finn frem. stillt Canon 6Dén inn på iso 2500, linsen på full zoom 500mm, med anlegg mot rekkverket på verandaen hjemme hos meg, blender 6,3 som er det laveste jeg kan gå på denne linsa ved full zoom.. prøvde med et par bilder for og til slutt finn 1/320sek som en passelig hastighet… Og der kommer widerøe… Sint eller gla, ring VA. Hadde det vært en bil på foto i mørket, eller andre forstyrende momenter hadde jeg klikka..

Men Widerøe på dette bildet… Ja både jeg og…. skal vi se….. over 400 delinger, likes, kommentarer osv.. på FB og Instagram.. Og dette siden i ettermiddag, synes at dette passa veldig bra..

I allefall her er bildet i fullt format..

Ting som betyr mye for et bra bilde er: Utstyret, erfaring og kunnskap, timing og FLAKS. Føler at den siste hjalp litt her i dag..

Comments are closed.