Bildesalget har tatt helt av.

Jeg har lenge vurdert og selge bilder, for og gjøre det mulig og henge med på utviklingen. Men det har sitte langt inne, bare tanken på at noen andre skulle finne mine bilder bra nok til og ha på veggen sin har virket far away..

Men da jeg fikk dette blinkskuddet av Widerøemaskinen på tur over månen ved Møysalen fikk jeg noen forspørsler, jeg valgte da og følge dette opp. La inn mine første bestillinger og tenkte at hvis jeg ikke syntes at det var høy nok kvalitet, kunne jeg jo bare ha dem selv.

Men de 2 første kjøperne av bilder har vært såpass fornøyd at jeg har våget meg ut på dypet, solgt og bestillt flere.

Jeg begrenser de forskjellig bildene til et begrenset antall i forskjellige områder, slik at de ikke blir for vanlig (cocky nok).

Så nå er 5 bilder bestillt og forhåpentligvis leveringsklar før jul, og det er 3-4 bilder som er planlagt levert i januar.

Hvor? Jo de fleste er i området Vesterålen, noen i midt norge og noen helt til Oslo..  Trur du æ e fornøyd, ja absolutt.

De fleste er rundt de 2 først solgte motivene, men jeg har også et annet motiv på vei, med nordlys og solnedgang 1 på lerret og et trykket direkte på aluminium.

 

Skulle du ha lyst til og vurdere noen av mine bilder til bruk i en eller annen sammenheng, ta gjerne kontakt for en hyggelig foto/bilde prat..

Kontakt mæ gjerne på :

Mobil 90820051

MAIL